Zásady ochrany osobných údajov

Kto je prevádzkovateľ a kde nás môžete kontaktovať:

Prevádzkovateľ internetového eshopu www.keramicke-darceky.sk a spracovávateľ Vašich osobných údajov je:
Milan Mezei – Keramika Ika
Štiavnická cesta 117/41
93505 Pukanec
IČO: 40 312 372
DIČ: 1046956790
Tel.: +421 905 260 513

Zodpovedná osoba za ochranu osobných údajov je Milan Mezei. V prípade, ak máte akékoľvek otázky k použitiu svojich osobných údajov alebo si chcete uplatniť Vaše práva, môžete ma kontaktovať na adrese ika@ika.sk alebo písomne na uvedenej adrese firmy.

Firma Milan Mezei – Keramika – IKA uchováva a spracováva osobné údaje v súlade s nariadením EÚ 2016/679 o ochrane dát (GDPR) a so zákonom o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z.z.

 

Zabezpečenie webu

Na našej stránke keramicke-darceky.sk sme urobili všetko preto, aby ste sa cítili bezpečne. Preto máme celý web a ich súčasti zabezpečené šifrovaným spojením a SSL certifikátom, pričom nemôže dôjsť ku strate alebo odcudzeniu súkromných údajov a ďaľšie informácie o tom, ako chránime vaše súkromie, aké údaje od Vás získavame, ako ich používame a s kým ich zdieľame si môžete prečítať nižšie.

Aké osobné údaje zbierame:

Zoznam spracúvaných osobných údajov ktoré získavame pomocou formulára v procese objednávky :
– Meno a priezvisko
– Fakturačná adresa – za účelom vystavenia daňového dokladu – faktúry
– Adresa doručenia – za účelom doručenia objednaného tovaru
– Emailová adresa – pre potreby zaslania potvrdenia objednávky, prijatia platby a na komunikáciu so zákazníkom.
– Telefónne číslo príjemcu – pre potreby potvrdenia objednávky, prijatia platby, komunikáciu so zákazníkom.

Účel spracúvania osobných údajov:

• Vystavenie daňového dokladu – faktúry,
• Doručenie tovaru a identifikácia zákazníka pred odovzdaním vopred zaplateného tovaru.
• Potvrdenie objednávky, platby za tovar, dodania objednaného tovaru – telefonicky a prostredníctvom
elektronickej pošty.
• Evidencia zákazníckych objednávok pre potreby ich vybavenia riešenie prípadných reklamácií.

Tretie strany, ktorým budú údaje poskytnuté pre účely potrebného na doručenie tovaru:

• Kuriérska, prepravná spoločnosť DPD: Direct Parcel Distribution SK s.r.o.,
Technická 7, 821 04 Bratislava. IČO: 35834498
-Rozsah poskytovaných údajov : Meno a adresa príjemcu, adresa doručenia a telefónne číslo príjemcu

• Účtovná kancelária: JM credit s.r.o.,
len za účelom spracovania jednoduchého účtovníctva potrebného pre vydanie daňového priznania:
Mlynská 2 (bývalá mototechna oproti súdu), Levice 934 01, IČO: 36848549
-Rozsah poskytovaných údajov: faktúry v papierovej forme kde je uvedená: fakturačná adresa, názov tovaru, počet ks, celková cena.

Ako vaše údaje chránime

Chceme Vás uistiť, že Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. V súlade s požiadavkami platnej legislatívy vykonávame všetky potrebné bezpečnostné alebo technické opatrenia tak, aby sme Vaše osobné údaje čo najlepšie ochránili. Všetky uložené osobné údaje sú uchovávané v chránenej databáze na zabezpečenom serveri, do ktorého má prístup iba jedna poverená osoba.

Ako dlho údaje uchovávame

Spravidla všetky uložené osobné údaje uchovávame tri roky odo dňa ich uloženia na serveri.

Podávanie sťažností

Pokiaľ máte pocit, že s vašimi údajmi nezaobchádzame v súlade so zákonom, máte právo sa so svojou sťažnosťou kedykoľvek obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov. Budeme samozrejme veľmi radi, ak najskôr budete o tomto podozrení informovať nás, aby sme s tým mohli niečo urobiť a napraviť.

V prípade, ak máte akékoľvek otázky k použitiu svojich osobných údajov alebo si chcete uplatniť Vaše práva, môžete ma kontaktovať na adrese ika@ika.sk alebo písomne na uvedenej adrese firmy.

 

Menu